Om mig

image_pdfimage_print

Jeg er uddannet Bodynamic Analytiker, startede praksis i 1994, specialuddannet i chok/traumeterapi i 2002, blev certificeret i 2002 og kvalificeret som supervisor i 2004.
Var seniorlærer på Bodynamic Internationale Psykoterapeut uddannelse til 1/3-2022 i internationalt regi, Vil i et opfang stadig stå for specialist uddannelserne i Bodynamic regi, samt træning af grupper.
Blev i oktober 2022 uddannet til Neurofeedback træner og i efteråret 2023 i Neuromuskulær funktionstestning.
Mobil: +45 28748650     Mail: lene@bodynamic.dk

Har i dag terapirum på Sydfyn og vil udvikle div. kurser rundt i Danmark.

Mine terapeutiske specialer er chok/ traume, krisehjælp, angst, depression, søvnproblemer, unges vokseværk og integration af fysiske handicaps, samt arbejde med grupper.

Jeg er kvalificeret som uddannelses terapeut, supervisor, underviser, masterclass lærer og censor i Bodynamic International. Mit speciale i undervisning er Anatomi, Hands On og Bodymapping, samt Master Classes og Updates i arbejdet med grupper.

Har i 7 år fulgt Systems-Centered Therapy kurser primært i USA og har i alle årene været organisator af workshops med Peter Bernhardt i System Orienteret Træning.

I over 25 år har jeg haft tilbud om udviklings-grupper og Terapi i Grupper – gruppeforløb i små grupper.

Grundlæggende blev jeg eksamineret Afspændingspædagog/ Psykomotoriker i 1979 fra Ingrid Prahm’s Seminarium og har ad åre taget en del andre korterevarende kurser – nogle med eksamen. Har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1983.

Terapirum på min gård på Sydfyn
Mobil: +45 28748650     Mail: lene@bodynamic.dk