Om mig

Jeg er uddannet Bodynamic Analytiker, startede praksis i 1994, specialuddannet i chok/traumeterapi i 2002, blev certificeret i 2002 og kvalificeret som supervisor i 2004.
Er seniorlærer på Bodynamics Psykoterapeut uddannelse i internationalt regi, står for Masterclasses, træning af grupper og koordinator af uddannelserne i Danmark.
Terapirum i København

Mine terapeutiske specialer er chok/ traume, krisehjælp, angst, depression, søvnproblemer, unges vokseværk og integration af fysiske handicaps, samt arbejde med grupper.

Jeg er kvalificeret som uddannelses terapeut, supervisor, underviser, masterclass lærer og censor i Bodynamic International. I dag underviser jeg rundt i hele verden på engelsk med lokale oversættere. Mit speciale i undervisning er Anatomi, Hands On og Bodymapping, samt Master Classes og Updates i arbejdet med grupper.

Er i dag koordinator for Bodynamic Internationals uddannelser i Danmark sammen med Ditte Marcher og Michael Gad og meddirektør for Bodynamic International med CEO Ditte Marcher.

Har i 7 år fulgt Systems-Centered Therapy kurser primært i USA og har i alle årene været organisator af workshops med Peter Bernhardt i System Orienteret Træning.

I 20 år har jeg haft tilbud om udviklings-grupper og Terapi i Grupper – gruppeforløb i små grupper.

Igangsætter i Ølejr regi på Græsrodsgården gennem mange år.

Grundlæggende blev jeg eksamineret Afspændingspædagog/ Psykomotoriker i 1979 fra Ingrid Prahms Seminarium og har ad åre taget en del andre korterevarende kurser – nogle med eksamen. Har undervist i forskellige former for bevægelse siden 1983.